UL.WARSZAWSKA 32
62-200 GNIEZNO
OPINIE O HOTELU
Niepowtarzalny klimat śniadania połączony z pysznym jedzeniem i miłą obsługą. Cyfrowa telewizja satelitarna. Szybki internet. Cisza i spokój bez odgłosu gwaru ulicy.
Michał / Polska / 27 września 2016
REZERWACJA TELEFONICZNA
zapytaj o rabat!
+48 61 426 11 97
+48 693 553 151
English
Deutch
Wifi
LAN

OPINIE O HOTELU


Wybrane opinie

Piotr
/ 15 września 2015


"Niesamowita obsługa i bardzo wysoki standard jak na 3 gwiazdki" Niezwykle sympatyczna i profesjonalna obsługa, która poszła nam bardzo na rękę, pozwalając nam dłużej zostać w hotelu. Śniadanie podane w iście królewski sposób - piękna zastawa i masę jedzenia. Bardzo czyste i dobrze wyposażone pokoje.

Źródło: Booking.com

Tomasz
/ 15 września 2015


Miły personel, czysty hotel, super śniadanie, bardzo dobra lokalizacja.

Źródło: Booking.com

M
/ 15 sierpnia 2015


1. Bardzo miły i życzliwy personel; 2. Świetne śniadanie; 3. Bardzo dobra lokalizacja; 4. Duży pokój; 5. Czysto.

Źródło: Booking.com

Dorota
Swarzędz / 18 stycznia 2014


Jeśli ktoś ceni sobie kameralny nastrój to hotel w sam raz dla niego. Polecam również za przemiłą obsługę i bardzo dobrą lokalizację - w samym centrum Gniezna. Jeden z lepszych hoteli, w jakich kiedykolwiek byłam.

Źródło: Booking.com

Tomasz z Rodziną
Lębork / 20 sierpnia 2013


Usytuowanie w centrum miasta, pobliski strzeżony parking, kameralny nastrój, doskonała kuchnia i przede wszystkim cudowna obsługa. Wzór do naśladowania.

Źródło: Booking.com

Dariusz Podróżujący samotnie
Kraków / 7 listopada 2013


Stosunek ceny do jakości 10/10. Miła obsługa, przestronny pokój, bardzo dobre śniadanie, rzadko spotykany wybór płatnych kanałów TV, bezproblemowy parking pod samym hotelem - bezpłatny od wieczora do rana

Źródło: Booking.com

Andrzej - Grupa przyjaciół
KOŁOBRZEG / 17 września 2013


Miły sympatyczny uczynny personel; czysty, cichy, kameralny hotel; smaczne urozmaicone śniadanko w przytulnej restauracji;usytuowanie w centrum miasta; stosunek jakości do ceny. Pozdrowienia dla Personelu.

Źródło: Booking.com

Beata - Grupa przyjaciół
Warszawa / 3 maja 2013


Przemiła obsługa, nastawiona na pomoc gościom. Bardzo indywidualne podejście do każdego. Pyszne jedzonko, wykraczające poza standard 3*. Bardzo dobra lokalizacja.

Źródło: Booking.com

Agata - Młoda para
Łódź / 9 kwietnia 2013


Hotel usytuowany blisko rynku. Bardzo smaczne jedzenie w hotelowej restauracji (szczególnie gulaszowa!). śNiadanie (godz. 5-10) również bardzo dobre, duże zróżnicowanie produktów. Pokój bardzo duży. Personel mówiący po angielsku. Hotel zdecydowanie godny polecenia.

Źródło: Booking.com

Anonimowy - Grupa przyjaciół
Polska / 5 maja 2013


Przemiła obsługa, czystość i przytulność, iście królewskie śniadanie :)

Źródło: Booking.com



Więcej opinii znajdą Państwo na stronie HOTELU AWO*** na Booking.com





Udekorowane w stylu romantycznym łóżko

DEKORACJA POKOJU

Dodatkowe usługi w Hotelu AWO

DODATKOWE USŁUGI

Hotel Przyjazny Zwierzętom

HOTEL PRZYJAZNY ZWIERZĘTOM