This post is also available in: English (angielski)Deutsch (niemiecki)

O HOTELU

Hotel AWO pozwala sobie przedstawić Państwu swój hotel w Gnieźnie. Znajdujemy się w odległości kilku minut od dworca PKP i PKS. Dysponujemy 30 miejscami parkingowymi (70m od hotelu) oraz 3 garażami.

Atrakcje
Położenie HOTELU AWO jest wyjątkowe. Nasza stylowa kamienica znajduje się w samym centrum miasta Gniezna – blisko rynku, Katedry, Muzeum Archidiecezjalnego i Muzeum Początków Państwa Polskiego, dzięki temu mają Państwo możliwość szybkiego przemieszczania się po całym mieście pieszo bez samochodu lub środków komunikacji miejskiej.

Hotel Gniezno
Nasz hotel dysponuje 80 miejscami noclegowymi w 1, 2, 3 i 4-osobowych pokojach. Pokoje 2-osobowe wyposażone są zarówno w oddzielne jak i podwójne łóżka. W każdym pokoju znajduje się WC, łazienka, TV, telefon oraz przyłącze do sieci internetowej.

Na miejscu w hotelu do dyspozycji Państwa znajduje się Restauracja z różnymi specjałami, a także ogródek kawiarniany pełen kwiatów na zewnątrz.

HOTEL PRZYJAZNY ZWIERZĘTOM

Planujesz podróż ze swoim pupilem?

Jeśli kochasz zwierzęta tak jak my, nasz hotel to wspaniały wybór dla Ciebie i Twojego pupila. Czworonożni przyjaciele są mile widziani w hotelu AWO***. Psy, koty i inne zwierzaki czują się u nas jak w domu.

Na powitanie smaczna przekąska dla zwierzaka!