UL.WARSZAWSKA 32
62-200 GNIEZNO
OPINIE O HOTELU
Niepowtarzalny klimat śniadania połączony z pysznym jedzeniem i miłą obsługą. Cyfrowa telewizja satelitarna. Szybki internet. Cisza i spokój bez odgłosu gwaru ulicy.
Michał / Polska / 27 września 2016
REZERWACJA TELEFONICZNA
zapytaj o rabat!
Deutch
Wifi
LAN

HOTEL AWO *** GNIEZNO

Kamienica Hotelu AWO***Stylowa Kamienica

Hotel AWO pozwala sobie przedstawić Państwu swój hotel w Gnieźnie. Znajdujemy się w odległości kilku minut od dworca PKP i PKS.

Atrakcje

Położenie HOTELU AWO jest wyjątkowe. Nasza stylowa kamienica znajduje się w samym centrum miasta Gniezna - blisko rynku, Katedry, Muzeum Archidiecezjalnego i Muzeum Początków Państwa Polskiego, dzięki temu mają Państwo możliwość szybkiego przemieszczania się po całym mieście pieszo bez samochodu lub środków komunikacji miejskiej.

Hotel Gniezno

Nasz hotel dysponuje 80 miejscami noclegowymi w 1, 2, 3 i 4-osobowych pokojach. Pokoje 2-osobowe wyposażone są zarówno w oddzielne jak i podwójne łóżka. W każdym pokoju znajduje się WC, łazienka, TV, telefon oraz przyłącze do sieci internetowej. Nasi Goście, podczas pobytu mają możliwość korzystania z faksu oraz Internetu (komputer przeznaczony dla Gości).

Na miejscu w hotelu do dyspozycji Państwa znajduje się Restauracja z różnymi specjałami oraz Pub, a także ogródek kawiarniany pełen kwiatów na zewnątrz.

Posiadamy nowoczesną salę konferencyjną.

Udekorowane w stylu romantycznym łóżko

DEKORACJA POKOJU

Dodatkowe usługi w Hotelu AWO